Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 1219 Skąd: Zgorzelec
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 7:01 am
viper126pzgc napisał/a:
No i o to właśnie mi chodziło. Atakujecie każdego na tym forum
chciałbym zauważyć, że to była tylko obrona obecnych spotkań po ataku, który raczej Ty rozpocząłeś
viper126pzgc napisał/a:
Święty Arski i jego świta
a co Chcesz przez to powiedzieć??? Masz jakieś prywatne animozje do goscia, a podciągasz pod to całą resztę nazywając ich świtą?
viper126pzgc napisał/a:
W 2005 roku byłem współinicjatorem spotkań czwartkowych,
i nikt Ci nie tego nie odbiera
viper126pzgc napisał/a:
Przychodzili na nie ludzie chcący "pobawić" się rzekomymi tajemnicami naszego miasta.
Zapraszamy, przyjdźcie, wpadnijcie, przedstawcie wasza dawna ideę spotkań, zaproponujcie jakiś wspólny wypad na spotkanie w teren, a nie z góry zakładasz, że nikt sienie zainteresuje tematem, bo
viper126pzgc napisał/a:
Wielu odeszło, a ich miejsce zajęli inni, bawiący się w politykę regionalną różnej maści.
sam z wielkim zainteresowaniem, czytałem kiedyś o waszych wyprawach w podziemia dworca PKP czy o eksplorowaniu "tajemniczych" tuneli koło gazowni. Spodziewałem się rozpoczynając uczestnictwo w spotkaniach czwartkowych, że będę dzięki nim mógł poznać ludzi o takich zainteresowaniach i dowiedzieć się więcej o waszych wyprawach, ale nie ma was od co najmniej dobrych dwóch lat, więc nie Zachowuj się jak rozkapryszona i naburmuszona panienka i nie nakręcaj sobie urojonych klimatów o polityce regionalnej, bo zwyczajnie przestaliście przychodzić i rozmawiać o tym co zwykle, to i wasza idea spotkań się rozmyła My (fascynaci foto) jakoś spotykamy się i spotykaliśmy, pomimo czasem różnych, burzliwych dyskusji, nie przeszkadza nam to byśmy zawsze porozmawiali o naszym hobby, wciągając niejednokrotnie w dyskusję pozostałych, więc gdybyście tylko chcieli (rzeczywiście ) przyjść, i porozmawiać o waszym hobby z pewnością nikt Cię nie wygoni i nie jeden chętnie posłucha, dla chcącego nic trudnego a tak to robisz teraz
viper126pzgc napisał/a:
zwykłe bicie piany
_________________ Pozdrawiam!
Jestem z miasta Zgorzelca, to widać, słychać i czuć!!!
Turek, zapraszam Cię (i nie tylko Cię ) dziś na 17:00 - CPN u wylotu na B-nię. Nie mam żadnej urazy do nikogo, ani do Ciebie, ani do Arka. Nie podoba mi się jedynie styl w jaki to forum jest prowadzone od kiedy on został moderatorem.
Pasowało mi forum trueRAPa. Teraz jakoś formuła tego miejsca do mnie nie dociera i widzę, że nie jestem w tym odosobniony.
Szczerze zapraszam Was na nasze spotkanie w terenie, może wspołnie cos wymyślimy. Tylko... uchowaj Boże od polityki :]
Ok, trzymam Cię za słowo. Jak pisałem wyżej, zapraszam wszytkich zainteresowanych. I nie chodzi tu tylko o osoby ściśle związane z tematyką, ale również "ciekawskich" i sympatyków tematu.
[ Dodano: Pią Cze 11, 2010 3:02 pm ]
Panowie, ja jednak dziś odpadam. Właśnie przeszedłem się kawałek z pracy. Mam dość. Skwar taki, że nie wyobrażam sobie latać z wykrywką, czy innym sprzętem po polu.
Przepraszam.
Witam ponownie po ( kolejnej kuźwa niestety ) nieobeności.
Dla zainteresowanych, powróciłem już oficjalnie na stare włoście - czyt. Zgorzlec. Ostatnie spotkanie okazało się kompletną klapą, bo nie dogadaliśmy się jak należy i co niektórzy na darmo pojawili się na POMie ( czyt. Marcel 82) . Za swoją nieobecność ponownie PRZEPRASZAM.
Ale wróćmy do tematu i troszkę optymistyczniej pomyślmy. Czy nadal są zainteresowani spotkaniem?
_________________ Żyj tak, jakby każdy dzień był Twoim ostatnim
Nadal czekamy na Ciebie Viper:D Ale prawda, możemy już w tej chwili zacząć planować. Ja, jak mówiłem nie wybieram się już nigdzie, więc każdy termin powinien mi odpowiadać. Toteż, proponuje wstępnie 10 sierpnia?
_________________ Żyj tak, jakby każdy dzień był Twoim ostatnim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
NA FORUM OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA FORM "PAN" oraz "PANI". Używamy tylko formy bezpośredniej.
Firma DGL - właściciel www.forum.zgorzelec.info nie ponosi
odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez
użytkowników.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra
osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.